Meekijken

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Peka18 ! Veel informatie over onze scoutinggroep vind je op deze site. Wil je onze groep beter leren kennen, kom dan een paar keer meedraaien tijdens een opkomst op zaterdag. Vul daarvoor dit formulier op en dan neemt de leiding contact met jullie op om een afspraak te maken.

Je mag vier keer meedraaien voordat we je vragen of je lid wilt worden van onze groep. Aan het meedraaien zijn geen kosten verbonden.

Lid worden

Als je zeker weet dat je lid wilt worden van scouting Peka18, dan geef je dat door aan de leiding. Zij zorgen ervoor dat je wordt ingeschreven. Je kunt dan bij de scoutshop je uniform kopen en een aantal badges. De leiding kan je precies vertellen wat je nodig hebt. Een das en de groepsbadges koop je bij de leiding.

Als je een aantal weken hebt meegedaan word je officieel geïnstalleerd. Dat is een leuke ceremonie waar ook je ouders, broertjes en zusjes en misschien wel je opa’s en oma’s bij willen zijn. Je krijgt dan je badges opgespeld en daarna ben je een echte scout!

Heb je een vraag of wil je graag een keer komen kijken? Neem gerust contact op met ons!