Kosten

Contributie

Alle leuke activiteiten die wij tijdens de opkomsten organiseren, bekostigen wij deels uit de contributie-inkomsten.

De vastgestelde bedragen zijn:

  • Jeugdleden €24,- per kwartaal of €95,- per jaar
  • Stamleden €16,- per kwartaal of € 60,- per jaar

U-Pas houders krijgen 50% korting op de contributie voor ieder kind. Wij vragen u wel uw U-Pas nummer door te geven.

Alle leden of hun ouders ontvangen jaarlijks een contributiebrief met betaalgegevens. Betalingen kunnen worden gestort op rekening NL37INGB0001818492 tnv Stichting Peka 18 Afd. Groep, Utrecht. Vermeld u bij de overboeking de voornaam van uw kind(eren) en de speltak. Dit vergemakkelijkt de betaling.

Extra activiteiten

Naast de reguliere opkomsten, organiseren we ieder jaar een aantal extra activiteiten. Hiervoor vragen we een extra bijdrage. We doen daarbij ons best de kosten zo laag mogelijk te houden. Deze extra activiteiten zijn bijv. :

  • Zomerkamp (kosten meestal rond de €100,-)
  • Hemelvaartkamp (kosten rond de €25,-)
  • Activiteiten met een maaltijd (kosten rond de €5,-)

Uniform en installatie

Bij de opkomsten dragen de leden een scoutinguniform. Een scoutinguniform bestaat uit een bloes, een das en een dasring. De scouts dragen ook een pet. Iedere speltak heeft een eigen kleur bloes: welpen groen, scouts beige en explo’s rood. Dit is landelijk afgesproken. Peka18 heeft een eigen das in de groepskleuren grijs met een bruine rand. Bij de installatie van nieuwe leden worden er insignes op de bloes gespeld. Die thuis op het uniform moeten worden genaaid.

De bloes, de dasring, evt de pet en een deel van de insignes kunt u kopen in de Scoutshop of online [linkjes toevoegen] De kosten hiervan zijn ongeveer €40,- of €50,- inclusief pet.

De das en groepsinsignes kunt u kopen bij de leiding van uw kind. De kosten hiervoor zijn €18,-.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.